Zelfzorg-APK-traject

Je mentale gezondheid op de eerste plaats

Wil je je mentale gezondheid onderhouden en in goede conditie blijven? Heb je een therapie of coachtraject afgerond en smaken die naar meer? Wil je je persoonlijk blijven ontwikkelen? Dan is het zelfzorg-APK-traject iets voor jou! Als coach wil ik je graag uitnodigen om aan mijn traject deel te nemen.

Het programma bestaat uit vier sessies van 75 minuten, verspreid over een jaar. Het traject is speciaal ontworpen om een goede mentale gezondheid te ondersteunen en een leven vol welzijn en geluk te creëren.

Zoals je wekelijks naar de sportschool gaat, met regelmaat naar de tandarts gaat of geregeld de kapper bezoekt, kan je mentale gezondheid die onderhoudende zorg goed gebruiken. Zelfontwikkeling is een levenslang proces, aangezien je continu groei en verandering doormaakt. Denk aan:

 • een liefdesrelatie
 • een opleiding die je volgt
 • gezinsuitbreiding
 • oma of opa worden
 • een nieuwe baan krijgen
 • verhuizen
 • vriendschappen
 • een scheiding
 • ziektes
 • verlies van dierbaren
 • uitdagingen
imageedit min
“Ik ben wat bewuster gaan kijken naar wat dingen met MIJ doen. Wat mij uiteindelijk helpt. En daarnaast; ook zelfliefde hebben; het gaat met vallen en opstaan. En ook dat is goed.”
“Mooie aanvulling op mijn 1:1 coaching bij jou. Zit goed in elkaar en heel makkelijk te gebruiken”
“Ik vond de kind foto opdrachten heel nuttig en was voor mij nieuw!”
“Deze vorm van coaching is nieuw voor mij, en heb ik als heel nuttig en fijn ervaren.”
“Wat ik heel fijn vind, is dat je zelf kunt inplannen wanneer je je opdracht uitvoert. Daarnaast ben je elke dag kort bezig met je ontwikkeling waardoor je er echt helemaal in zit. Bij persoonlijke coaching kan er soms lange tijd tussen zitten waardoor de informatie etc afzwakt.”
“Het elke dag een moment bewust stilstaan hierbij en de korte maar heel nuttige informatie en de feedback die je krijgt."
“Ik was van te voren wat huiverig hoe ik er iedere dag tijd voor ging maken, maar dit was uiteindelijk erg goed te doen."
“Ik merkte dat ik actief werd aangezet tot nadenken en uitvoeren van ideeën. Ik werd hierdoor ook echt intrinsiek gemotiveerd en enthousiast gedurende het traject.”
“Ik heb de mini cursus als heel laagdrempelig, toegankelijk ervaren. En, een leuk prijsje, je krijgt veel voor weinig.”
imageedit min

Wat het zelfzorg-APK-traject jou oplevert

 • Je leert jezelf steeds beter kennen.
 • Je hebt vertrouwen in jezelf.
 • Je ervaart innerlijke rust.
 • Je hebt altijd een lijntje waarop je kunt terugvallen; je hoeft het niet alleen te doen.
 • Je vertoont nieuw en helpend gedrag en blijft er alert over.
 • Je valt niet terug in oude en belemmerende gewoontes.
 • Je focust op jezelf, waardoor je zelf bepaalt welke keuzes je maakt in plaats van jouw omgeving.
 • Je weet wat je waard bent en straalt dat uit.
 • Je bent liever voor jezelf en dus ook voor je omgeving.
 • Je gaat makkelijker om met uitdagingen en veranderen die op je pad komen.
 • Je neemt sneller en eenvoudiger beslissingen.
 • Je laat de verantwoordelijkheid en last daar waar die thuishoren.
 • Je houdt energie over voor dingen die echt belangrijk zijn. Je ontdekt ook weer welke dingen dat zijn.
 • Je gaat een gezondere relatie aan met jezelf en met anderen.
 • Je bent emotioneel onafhankelijk en hebt niemand nodig om je goed te voelen.
 • Je komt dichter bij je gevoel en beleeft intenser de geluksmomenten in het hier en nu.

Wil jij al het bovenstaande? Dan is het zelfzorg-APK-traject echt iets voor jou. Ik help je op een fijne manier in balans te komen en te blijven – vooral door het jou te laten voelen en ervaren. De werkelijke heling, verandering en verbetering zitten immers op gevoelsniveau en vinden in het onderbewuste plaats.

Waar vinden de coachingsessies plaats?

Alle coachingsessies worden in mijn praktijk in Hilvarenbeek georganiseerd. Online coaching of een combinatie van live- en online coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Jouw voorkeuren zijn doorslaggevend.

Gedurende het traject zul je begeleid worden met persoonlijke coaching en krijg je inzichten en handvatten om jezelf beter te leren kennen, waar je ook staat in het leven. Het vertrouwen in jezelf blijft groeien.

Je ontvangt waardevolle tools en vragen die je helpen om jezelf beter te leren kennen en nieuwe patronen te ontwikkelen en te onderhouden. Die patronen dragen bij aan een leven vol vertrouwen en liefde.

imageedit min
imageedit min

Wat houdt het zelfzorg-APK-coachingtraject in?

 1. Vier 1-op-1-coachingsessies (van ± 75 min)
  In vier sessies van 75 minuten gaan we op weg naar de nog betere versie van jezelf! Na afloop van elke sessie plannen we de volgende sessie in, meestal zitten daar twee of drie maanden tussen. Natuurlijk wordt de planning op jouw wensen afgestemd. Je krijgt huiswerk mee, zodat je het geleerde ook in de praktijk kunt toepassen en je je nieuwe patronen blijft onderhouden. Zo voorkom je dat je terugvalt in je oude en belemmerende gewoontes.
 2. Twee emergency-contactmomenten via WhatsApp of e-mail
  Tijdens je traject heb je twee keer de gelegenheid tot appcontact met mij. Voor die momenten dat je het even niet meer weet of op het punt staat bepaalde cruciale afspraken met jezelf te verbreken. Uit ervaring weet ik dat contact op die momenten goed helpt: we smeden het ijzer wanneer het heet is. Het emergency-contactmoment is pas voorbij als jij weer verder kunt!
 3. Een volledige samenvatting van het gehele traject dat jij hebt doorlopen
  Na elke sessie vraag ik je de belangrijkste leermomenten uit de sessie naar me te appen. Ook met bijgevoegde foto’s die je tijdens de sessie van mijn uitleg maakt. Wanneer ik daarin nog wat punten mis waarvan ik denk dat ze waardevol voor je zijn, app ik je die. Zo weet ik wat belangrijk voor jou is. We maken een samenvatting van het gehele traject die je altijd nog kunt nalezen.
 4. Nazorg na de afsluiting van het traject
  Je hoeft het niet alleen te doen en je hebt het wel zelf te doen! Ik laat je niet meteen helemaal los: eens het traject voorbij is, mag je me twee maanden vragen stellen via WhatsApp of e-mail (vier momenten). Die vragen gaan over het traject dat jij hebt doorlopen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het zelfzorg-APK-traject te verlengen.

Hoeveel kost het zelfzorg-APK-traject?

Jouw investering bedraagt € 595,00. Dat is een investering voor een heel jaar in jezelf en in je welzijn. Het zelfzorg-APK-traject biedt je de tools en inzichten die nodig zijn om een leven te creëren waarvan je houdt. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen je doelen te bereiken voor een constant, gezonder en gelukkiger leven dat in balans blijft.

imageedit min
imageedit min

Hoe kan jouw traject vergoed worden?

Mijn therapie en coaching worden niet vergoed door de verzekering. Ze zijn een investering die je zelf dient te vergoeden. Zie het traject als een reis, een reis die je nooit meer zult vergeten en waar je de rest van je leven plezier aan beleeft. Wat is een leven dat veel beter bij jou past je waard?

Een coachingtraject wordt wel vergoed:

Steeds meer werkgevers vergoeden coachingtrajecten van hun werknemers. Zie het als een win-winsituatie, ook jouw werkgever heeft er baat bij als jij je beter voelt en meer regie hebt over jezelf en jouw leven. Bedenk wat voor positieve indruk je achterlaat bij jouw werkgever als je aanklopt, omdat je wilt werken aan de groei van je persoonlijke leiderschap!

In veel cao’s is een persoonlijk ontwikkelbudget zelfs verplicht. Daarvoor heeft jouw werkgever mogelijk een potje. Vraag je werkgever naar het mogelijke opleidingsbudget dat gereserveerd is voor je. De prijzen zijn inclusief btw. Je werkgever kan de btw terugvragen bij de belastingdienst als hij/zij btw-plichtig is. De kosten kan jouw werkgever volledig aftrekken als bedrijfskosten. In vergelijking met andere zakelijke opleidingen is dat een gering bedrag voor een werkgever.

Je krijgt een factuur op naam van PauwR Coaching voor je werkgever en op de factuur komt de omschrijving ‘Training persoonlijk leiderschap’. Er komt dus niets over jouw specifieke coachvraag op de factuur. Als je wilt, kan ik geheel vrijblijvend vooraf een offerte maken voor jouw werkgever met een zakelijke omschrijving. Stuur gerust een mailtje naar info@pauwrcoaching.nl. Ik doe het met liefde voor je.

Er is vaak veel meer mogelijk bij je werkgever dan je vooraf denkt!

Voor zelfstandige ondernemers en zzp’ers zijn de kosten volledig aftrekbaar als zakelijke kosten. De btw is eveneens 100 % aftrekbaar. Op het resterende bedrag betaal je geen inkomstenbelasting omdat het als bedrijfskosten geldt. Dat is een voordeel voor jou als ondernemer.

Op de factuur wordt het coachingtraject omschreven als ‘Training persoonlijk leiderschap’. Er komt niets over jouw specifieke coachvraag op de factuur te staan. Je kunt het traject dus gemakkelijk als opleidingskosten in je boekhouding opnemen.