Exclusief 1-op-1-traject op maat

Sad,Adult,Woman,Look,In,Window,Distance,Thinking,Or,Pondering

Herken jij jezelf?

Je bent een gevoelig en zorgzaam persoon, intelligent en verantwoordelijk. Ogenschijnlijk heb jij je zaakjes goed voor elkaar: een leuke baan, fijne sociale contacten, een mooi huis enzovoort. Je kunt makkelijk je eigen boontjes doppen en lijkt geheel onafhankelijk. Jouw leven oogt perfect en tegelijk voelt het vanbinnen heel anders.

Omdat je bovengemiddeld gericht bent op de mening en goedkeuring van jouw omgeving ben je jezelf steeds verder kwijtgeraakt. Je weet niet meer wat je zelf voelt, wat je belangrijk vindt en wat je graag wilt doen. Zo onafhankelijk je lijkt te zijn, zo afhankelijk voel jij je op emotioneel gebied.

Je vindt het met tijden nog niet zo makkelijk om je emoties onder controle te houden en bent afhankelijk van de steun van je omgeving. Je laat je geluk afhangen van belangrijke mensen om je heen. Als de ander gelukkig en tevreden is, ben jij het ook.

Je voelt dat je vastloopt, het is alsof je eindeloos op dezelfde rotonde vast blijft zitten. In je relatie loopt het ook allemaal niet zo lekker. Je bent al een tijdje op zoek naar de juiste coach of begeleiding en hebt misschien al verschillende therapieën/psychologen achter de rug. Er huist een mistwolk in je hoofd en je energieniveau is laag, je lijkt niet vooruit te komen. Je lijkt steeds verder van jezelf verwijderd te raken.

Ben jij dit?

 • Ik ben de regie over mijn eigen leven kwijt.
 • Ik stel het geluk van de ander boven mijn eigen geluk.
 • Ik vind het nog niet zo makkelijk om voor mezelf op te komen en cijfer mezelf weg.
 • Ik voel me alleen goed als ik gewaardeerd, geliefd en gezien word door mijn partner, ouders, vrienden en collega’s (en als ze die waardering regelmatig uitspreken).
 • Ik ben bovengemiddeld gericht op de goedkeuring van mijn omgeving.
 • Ik heb een laag zelfbeeld.
 • Ik vind het lastig mijn grenzen aan te geven, ik weet ze zelf niet eens.
 • Ik ga conflicten uit de weg om maar geen gedoe te krijgen.
 • Ik loop vast in mijn liefdesrelatie.
 • Ik kan mijn ex-partner niet loslaten.
 • Ik ben volledig gefocust op mijn partner, waardoor ik van mezelf verwijderd ben geraakt.
 • Ik ben op zoek naar innerlijke rust.
 • Ik ervaar disbalans (narcisme?) in mijn liefdesrelatie.
 • Ik verlang naar meer vertrouwen in mezelf.

Hoe ziet jouw leven eruit over vijf jaar als je nu niets verandert? Wat is dan de kwaliteit van jouw liefdesleven? Hoe is dan de band met je familie en vrienden? Hoe is het over vijf jaar gesteld met je fysieke gezondheid als je nu niets doet?

Wat voor consequenties ervaar je op je werk en in je leefomgeving? Kom je toe aan ontwikkeling en groei? Het is tijd om vandaag nog uit de startblokken te komen. Nu met de juiste ondersteuning en begeleiding, zodat je helderheid kunt vinden. Ben er jij klaar voor om de regie over jouw eigen leven te nemen?

Wat krijg je tijdens een exclusief 1-op-1-coachingtraject op maat?

 • zeven uur persoonlijke 1-op-1-coaching
 • twee videotrainingen
 • veertiendaagse challenge ‘De weg naar meer zelfliefde’ (via een app)
 • vier emergency-contactmomenten via WhatsApp of e-mail
 • gerichte oefeningen, handvatten & tools na elke sessie
 • een volledige samenvatting van het traject
 • nazorg eens het traject afgerond is (twee maanden vragen stellen via WhatsApp of e-mail)

De investering bedraagt € 1450,00.

Comfort,Zone,Concept.,Feet,Standing,Inside,Comfort,Zone,Circle,Surrounded

Wat het exclusieve 1-op-1-coachingtraject op maat jou oplevert

 • Je neemt de regie over jouw leven in handen.
 • Je leert jezelf beter kennen.
 • Je hebt vertrouwen jezelf.
 • Je ervaart innerlijke rust.
 • Je komt voor jezelf op en durft je mening en grenzen aan te geven.
 • Je focust je op jezelf, waardoor jij zelf bepaalt welke keuzes je maakt i.p.v. jouw omgeving.
 • Je weet wat jij waard bent en straalt dat uit.
 • Je bent liever voor jezelf en dus ook voor je omgeving.
 • Alles verloopt veel lichter en makkelijker, alsof er een dikke zware deken van je afglijdt.
 • Je neemt sneller en makkelijker beslissingen.
 • Je laat de verantwoordelijkheid en last daar waar die thuishoort.
 • Je houdt energie over voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Je ontdekt ook weer welke dingen dat zijn.
 • Je gaat een gezondere relatie aan met jezelf en met anderen.
 • Je bent emotioneel onafhankelijk, je hebt niemand nodig om je goed te voelen.
 • Je komt dichter bij je gevoel en beleeft intenser de geluksmomenten in het hier en nu.
 • Voor eens en voor altijd ben je verlost van pijn in je liefdesrelatie.

Wil jij dit? Dan is het exclusieve 1-op-1-coachingtraject op maat echt iets voor jou! Ik help je op een fijne manier bij die kern te komen en het probleem daar op te lossen. Vooral door het jou te laten voelen en ervaren! Want de werkelijke heling, verandering en verbetering zitten op gevoelsniveau en vinden in het onderbewuste plaats.

De coachingsessies worden in mijn praktijk in Hilvarenbeek georganiseerd. Online coaching of een combinatie van live- en online coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Jouw voorkeuren zijn doorslaggevend.

Wat houdt een exclusief 1-op-1-coachingtraject in?

Hieronder krijg je een overzicht van welke stappen er bij een exclusief 1-op-1-coachingtraject aan bod komen.
 1. Gratis kennismakingsgesprek Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en voelen we of de klik daar is. Die klik is essentieel om jouw doelen te behalen. In ongeveer 30-45 minuten licht jij jouw coachvraag toe en bespreken we samen in grote lijnen de invulling van het traject, volledig op maat afgestemd.
 2. Voordat we van start gaan… Voordat we van start gaan, ontvang je van mij een intakeformulier, zodat ik me kan voorbereiden op het traject en de juiste technieken en interventies kan toepassen. We maken de doelen voor je traject helder en concreet. Zo weet je precies waar je naartoe gaat werken en zie je wanneer je successen
 3. Zeven uur 1-op-1-coachingsessies Vervolgens gaan we zeven uur lang (verdeeld over vijf – zeven sessies) op weg naar de nog betere versie van jezelf! Na afloop van elke sessie plannen we de volgende sessie in, meestal zitten daar twee of drie weken tussen. Natuurlijk wordt ook deze planning op jouw wensen afgestemd. Je krijgt huiswerk mee, zodat je het geleerde ook in de praktijk kunt toepassen en je belemmerende patronen doorbreekt.
 4. Veertiendaagse challenge ‘De weg naar meer zelfliefde’ (via een app) Challenge: om nieuwe patronen en gewoontes aan te leren, is het noodzakelijk daar dagelijks de nodige aandacht aan te besteden tijdens het leerproces. Met deze challenge maak je je veertien achtereenvolgende dagen nieuwe patroon eigen.

Veertien lessen

dagelijks ontvang je een les waarbij je informatie, inzichten en handvatten krijgt aangereikt om de weg naar een gezonde dosis zelfliefde makkelijker voor je te maken.

Vragen

elke dag krijg je vragen om te beantwoorden. Die vragen zetten je aan het denken, waardoor jij jezelf steeds beter leert kennen.

Persoonlijke coaching

doordat je van mij persoonlijke feedback op jouw antwoorden ontvangt, maakt dat je middels dit traject inzoomt op jouw persoonlijke thema’s. Je zal het traject als een individuele coaching aanvoelen voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

volwassenen coachen
Man,Standing,On,The,Top,Of,A,Mountain,Looking,At
 1. Videotrainingen Om je maximaal te ondersteunen en je te begeleiden naar het hoogst haalbare resultaat, ontvang je tijdens het traject twee trainingen van mij via een video. Die video’s dragen bij aan jouw mentale groei en ontwikkeling. De onderwerpen van de trainingen worden tijdens het traject gekozen en zijn op maat voor jou geselecteerd.
 2. Vier emergency-contactmomenten via WhatsApp of e-mail Tijdens je traject heb je vier keer de gelegenheid tot appcontact met mij. Voor die momenten dat je het even niet meer weet of op het punt staat bepaalde cruciale afspraken met jezelf te verbreken. Uit ervaring weet ik dat contact op die momenten goed helpt: we smeden het ijzer wanneer het heet is. Het emergency-contactmoment is pas voorbij als jij weer verder kunt!
 3. Gerichte oefeningen, handvatten & tools Na elke sessie ontvang je handvatten, huiswerk en/of tools. Daarmee kun je ook buiten de sessies oefenen en voorgoed afscheid nemen van jouw oude belemmerende patronen. Tevens leer je jouw nieuwe, helpende patronen jezelf voorgoed eigen te maken.
 4. Een volledige samenvatting van het gehele traject dat jij hebt doorlopen Na elke sessie vraag ik je de belangrijkste leermomenten uit de sessie naar me te appen. Ook met bijgevoegde foto’s die je tijdens de sessie van mijn uitleg maakt. Wanneer ik daarin nog wat punten mis waarvan ik denk dat ze waardevol voor je zijn, app ik je die. Zo weet ik wat belangrijk voor jou is. We maken een samenvatting van het gehele traject die je altijd nog kunt nalezen.
 5. Nazorg na de afsluiting van het traject Je hoeft het niet alleen te doen en je hebt het wel zelf te doen! Ik laat je niet meteen helemaal los: eens het traject voorbij is, mag je me twee maanden vragen stellen via WhatsApp of e-mail (vier momenten). Die vragen gaan over het traject dat jij hebt doorlopen.

Een exclusief 1-op-1-coachingtraject op maat kost € 1450,00.

Hoe kan jouw traject vergoed worden?

Mijn therapie en coaching worden niet vergoed door de verzekering. Ze zijn een investering die je zelf dient te vergoeden. Zie het traject als een reis, een reis die je nooit meer zult vergeten en waar je de rest van je leven plezier aan beleeft. Wat is een leven dat veel beter bij jou past je waard?

Een coachingtraject wordt wel vergoed:

door je werkgever

Steeds meer werkgevers vergoeden coachingtrajecten van hun werknemers. Zie het als een win-winsituatie, ook jouw werkgever heeft er baat bij als jij je beter voelt en meer regie hebt over jezelf en jouw leven. Bedenk wat voor positieve indruk je achterlaat bij jouw werkgever als je aanklopt, omdat je wilt werken aan de groei van je persoonlijke leiderschap!

In veel cao’s is een persoonlijk ontwikkelbudget zelfs verplicht. Daarvoor heeft jouw werkgever mogelijk een potje. Vraag je werkgever naar het mogelijke opleidingsbudget dat gereserveerd is voor je. De prijzen zijn inclusief btw. Je werkgever kan de btw terugvragen bij de belastingdienst als hij/zij btw-plichtig is. De kosten kan jouw werkgever volledig aftrekken als bedrijfskosten. In vergelijking met andere zakelijke opleidingen is dat een gering bedrag voor een werkgever. 

Je krijgt een factuur op naam van PauwR Coaching voor je werkgever en op de factuur komt de omschrijving ‘Training persoonlijk leiderschap’. Er komt dus niets over jouw specifieke coachvraag op de factuur. Als je wilt, kan ik geheel vrijblijvend vooraf een offerte maken voor jouw werkgever met een zakelijke omschrijving. Stuur gerust een mailtje naar info@pauwrcoaching.nl. Ik doe het met liefde voor je.

Er is vaak veel meer mogelijk bij je werkgever dan je vooraf denkt!

Voor zelfstandige ondernemers en zzp’ers zijn de kosten volledig aftrekbaar als zakelijke kosten. De btw is eveneens 100 % aftrekbaar. Op het resterende bedrag betaal je geen inkomstenbelasting omdat het als bedrijfskosten geldt. Dat is een voordeel voor jou als ondernemer.

Op de factuur wordt het coachingtraject omschreven als ‘Training persoonlijk leiderschap’. Er komt niets over jouw specifieke coachvraag op de factuur te staan. Je kunt het traject dus gemakkelijk als opleidingskosten in je boekhouding opnemen.