1-op-1-traject op maat

Herken jij jezelf?

Je bent een gevoelig en zorgzaam persoon, intelligent en verantwoordelijk. Ogenschijnlijk heb jij je zaakjes goed voor elkaar: een leuke baan, fijne sociale contacten, een mooi huis enzovoort. Jouw leven lijkt perfect en tegelijkertijd voelt het vanbinnen heel anders. Omdat je bovengemiddeld gericht bent op de mening en goedkeuring van jouw omgeving, ben je jezelf kwijtgeraakt. Je weet niet meer wat je voelt, wat je belangrijk vindt en wat je graag wilt doen.

Je voelt dat je vastloopt, het is alsof je eindeloos op dezelfde rotonde vast blijft zitten. Je bent al een tijdje op zoek naar de juiste coach of begeleiding en hebt misschien al verschillende therapieën/ psychologen achter de rug. Er huist een mistwolk in je hoofd en je energieniveau is laag, je lijkt niet vooruit te komen. Je lijkt steeds verder van jezelf verwijderd te raken.

Ben jij dit?

 • Ik ga conflicten uit de weg om maar geen gedoe te krijgen.
 • Ik ben de regie over mijn leven kwijt.
 • Ik stel het geluk van de ander boven mijn eigen geluk.
 • Ik vind het nog niet zo makkelijk om voor mezelf op te komen en cijfer mezelf weg.
 • Ik ben bovengemiddeld gericht op de goedkeuring van mijn omgeving.
 • Ik heb een laag zelfbeeld.
 • Ik vind het lastig mijn grenzen aan te geven, ik weet ze zelf niet eens.
 • Ik ervaar problemen in mijn liefdesrelatie.
 • Ik ben op zoek naar innerlijke rust.
 • Ik verlang naar meer vertrouwen in mezelf.

Hoe ziet jouw leven eruit over vijf jaar als je nu niets verandert? Het is tijd om vandaag nog uit de startblokken te komen. Nu met de juiste ondersteuning en begeleiding, zodat je helderheid kunt vinden. Ben jij klaar voor de weg naar innerlijke rust?

Three,Teenagers,Sat,Together
Coach,Unlock,Potential, ,Motivation,Concept.,Coach,(manager,,Mentor,,Hr

Wat het 1-op-1-coachingtraject op maat jou oplevert

 • Je leert jezelf beter kennen.
 • Je hebt vertrouwen jezelf.
 • Je ervaart innerlijke rust.
 • Je komt voor jezelf op en durft je mening en grenzen aan te geven.
 • Je focust je op jezelf, waardoor jij zelf bepaalt welke keuzes je maakt i.p.v. jouw omgeving.
 • Je weet wat jij waard bent en straalt dat uit.
 • Je bent liever voor jezelf en dus ook voor je omgeving.
 • Alles verloopt veel lichter en makkelijker, alsof er een dikke zware deken van je afglijdt.
 • Je neemt sneller en makkelijker beslissingen.
 • Je laat de verantwoordelijkheid en last daar waar die thuishoort.
 • Je houdt energie over voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Je ontdekt ook weer welke dingen dat zijn.
 • Je gaat een gezondere relatie aan met jezelf en met anderen.
 • Je bent emotioneel onafhankelijk, je hebt niemand nodig om je goed te voelen.
 • Je komt dichter bij je gevoel en beleeft intenser de geluksmomenten in het hier en nu.

Wil jij dit? Dan is het 1-op-1-coachingtraject op maat echt iets voor jou! Ik help je op een fijne manier bij die kern te komen en het probleem daar op te lossen. Vooral door het jou te laten voelen en ervaren! Want de werkelijke heling, verandering en verbetering zitten op gevoelsniveau en vinden in het onderbewuste plaats.

De coachingsessies worden in mijn praktijk in Hilvarenbeek georganiseerd. Online coaching of een combinatie van live- en online coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Jouw voorkeuren zijn doorslaggevend.

Wat houdt een 1-op-1-coachingtraject in?

Hieronder krijg je een overzicht van welke stappen er bij een 1-op-1-coachingtraject aan bod komen.

 1. Gratis kennismakingsgesprek
  Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en voelen we of de klik daar is. Die klik is essentieel om jouw doelen te behalen. In ongeveer 30-45 minuten licht jij jouw coachvraag toe en bespreken we samen in grote lijnen de invulling van het traject, volledig op maat afgestemd.
 2. Voordat we van start gaan…
  Voordat we van start gaan, ontvang je van mij een intakeformulier, zodat ik me kan voorbereiden op het traject en de juiste technieken en interventies kan toepassen. We maken de doelen voor je traject helder en concreet. Zo weet je precies waar je naartoe gaat werken en zie je wanneer je successen
 3. Vier 1-op-1-coachingsessies (van ± 75 min)
  Vervolgens gaan we in vier sessies van 75 minuten op weg naar de nog betere versie van jezelf! Na afloop van elke sessie plannen we de volgende sessie in, meestal zitten daar twee of drie weken tussen. Natuurlijk wordt ook deze planning op jouw wensen afgestemd. Je krijgt huiswerk mee, zodat je het geleerde ook in de praktijk kunt toepassen en je belemmerende patronen doorbreekt.
 4. Twee emergency-contactmomenten via WhatsApp of e-mail
  Tijdens je traject heb je twee keer de gelegenheid tot appcontact met mij. Voor die momenten dat je het even niet meer weet of op het punt staat bepaalde cruciale afspraken met jezelf te verbreken. Uit ervaring weet ik dat contact op die momenten goed helpt: we smeden het ijzer wanneer het heet is. Het emergency-contactmoment is pas voorbij als jij weer verder kunt!
 5. Een volledige samenvatting van het gehele traject dat jij hebt doorlopen
  Na elke sessie vraag ik je de belangrijkste leermomenten uit de sessie naar me te appen. Ook met bijgevoegde foto’s die je tijdens de sessie van mijn uitleg maakt. Wanneer ik daarin nog wat punten mis waarvan ik denk dat ze waardevol voor je zijn, app ik je die. Zo weet ik wat belangrijk voor jou is. We maken een samenvatting van het gehele traject die je altijd nog kunt nalezen.
 6. Nazorg na de afsluiting van het traject
  Je hoeft het niet alleen te doen en je hebt het wel zelf te doen! Ik laat je niet meteen helemaal los: eens het traject voorbij is, mag je me twee maanden vragen stellen via WhatsApp of e-mail (vier momenten). Die vragen gaan over het traject dat jij hebt doorlopen.

Een 1-op-1-coachingtraject op maat kost € 695,00.

trainingen tegen burn out

Hoe kan jouw traject vergoed worden?

Mijn therapie en coaching worden niet vergoed door de verzekering. Ze zijn een investering die je zelf dient te vergoeden. Zie het traject als een reis, een reis die je nooit meer zult vergeten en waar je de rest van je leven plezier aan beleeft. Wat is een leven dat veel beter bij jou past je waard?

Een coachingtraject wordt wel vergoed:

door je werkgever

Steeds meer werkgevers vergoeden coachingtrajecten van hun werknemers. Zie het als een win-winsituatie, ook jouw werkgever heeft er baat bij als jij je beter voelt en meer regie hebt over jezelf en jouw leven. Bedenk wat voor positieve indruk je achterlaat bij jouw werkgever als je aanklopt, omdat je wilt werken aan de groei van je persoonlijke leiderschap!

In veel cao’s is een persoonlijk ontwikkelbudget zelfs verplicht. Daarvoor heeft jouw werkgever mogelijk een potje. Vraag je werkgever naar het mogelijke opleidingsbudget dat gereserveerd is voor je. De prijzen zijn inclusief btw. Je werkgever kan de btw terugvragen bij de belastingdienst als hij/zij btw-plichtig is. De kosten kan jouw werkgever volledig aftrekken als bedrijfskosten. In vergelijking met andere zakelijke opleidingen is dat een gering bedrag voor een werkgever. 

Je krijgt een factuur op naam van PauwR Coaching voor je werkgever en op de factuur komt de omschrijving ‘Training persoonlijk leiderschap’. Er komt dus niets over jouw specifieke coachvraag op de factuur. Als je wilt, kan ik geheel vrijblijvend vooraf een offerte maken voor jouw werkgever met een zakelijke omschrijving. Stuur gerust een mailtje naar info@pauwrcoaching.nl. Ik doe het met liefde voor je.

Er is vaak veel meer mogelijk bij je werkgever dan je vooraf denkt!

Voor zelfstandige ondernemers en zzp’ers zijn de kosten volledig aftrekbaar als zakelijke kosten. De btw is eveneens 100 % aftrekbaar. Op het resterende bedrag betaal je geen inkomstenbelasting omdat het als bedrijfskosten geldt. Dat is een voordeel voor jou als ondernemer.

Op de factuur wordt het coachingtraject omschreven als ‘Training persoonlijk leiderschap’. Er komt niets over jouw specifieke coachvraag op de factuur te staan. Je kunt het traject dus gemakkelijk als opleidingskosten in je boekhouding opnemen.