logo website lg () ()

Over mij

Coachingpraktijk in Hilvarenbeek

Ik, José Rijnen, vertel je met plezier wat meer over wie ik ben en wat mijn missie is. Samen met mijn vriend, zoon en hond woon ik in Hilvarenbeek, waar tevens mijn praktijk gevestigd is. Als gediplomeerd coach werk ik vaak met NLP-technieken en leg ik elke dag passie voor mijn werk aan de dag. Zo haal ik voldoening uit mijn beroepsactiviteiten en word jij op de best mogelijke manier geholpen!

Bovendien heb ik in het verleden uiteenlopende commerciële functies bekleed, waarbij direct contact met mensen centraal stond. Ik weet dus als geen ander hoe ik werknemers en werkgevers van een bedrijf kan coachen. Daarnaast heb ik me los van een bedrijfscontext verdiept in onderwerpen als assertiviteit en omgaan met narcisme.

online coaching zelfvertrouwen

Ervaringsdeskundige & gecertificeerd coach

Als ervaringsdeskundige en gecertificeerd coach blijf ik mezelf bijscholen. Met de hulp van mijn eigen counselor ben ik door de jaren heen enorm gegroeid en blijf ik me bewust van struikelblokken en oude patronen die ook bij jou een terugkerend probleem kunnen zijn. Ik beschouw het als mijn levensdoel om andere mensen via mijn begeleiding de kans te geven net zo’n uitgebreid netwerk en fijn leven op te bouwen.

Heb je behoefte aan een luisterend oor in de vorm van iemand die écht verbinding met jou aangaat? Denk je dat het zou klikken met een coach die haar vakkennis, empathie en een vleugje humor inzet om jou te ondersteunen? Laat vandaag nog van je horen!