Veertiendaagse zelfliefdechallenge

Veertiendaagse challenge voor meer zelfliefde

Heel vaak werk ik tijdens een coachingtraject rond het thema zelfliefde. Zelfliefde is essentieel om je zelfvertrouwen te vergroten, waardoor je een succesvoller, energieker en liefdevoller leven kan leiden. Voor jou heb ik de veertiendaagse challenge voor meer zelfliefde ontwikkeld. Wat gaan we precies doen?

 1. Patronen doorbreken
  Om nieuwe patronen en gewoontes aan te leren, is het noodzakelijk er dagelijks de nodige aandacht aan te besteden – tijdens het veranderproces. Met deze challenge maak je je veertien achtereenvolgende dagen nieuwe patronen eigen.
 2. Veertien lessen volgen
  Dagelijks krijg je een les waarbij je informatie, inzichten en handvatten aangereikt krijgt om de weg naar een gezonde dosis zelfliefde makkelijker te maken.
 3. Vragen beantwoorden
  Elke dag zal je verschillende vragen beantwoorden. Die vragen zetten je aan het denken, waardoor je jezelf steeds beter leert kennen.
 4. Persoonlijke 1-op-1-coaching
  Omdat je van mij persoonlijk feedback op je antwoorden ontvangt, zal je tijdens het traject op je persoonlijke thema’s inzoomen. Je zal het traject ervaren als een individuele coaching die gericht is op je groei en ontwikkeling.
Attractive,Young,Woman,Looking,Up,To,The,Beautiful,Sky,With

Hoe kun je aan de challenge deelnemen? Heel simpel: via je telefoon kun je een app downloaden en installeren, nadat je een registratiecode hebt ontvangen. Via die app ontvang je dagelijks een nieuwe les, de vragen en mijn 1-op-1-coaching. Je kunt de lessen volgen op een tijdstip en plek die voor jou het beste uitkomen.

Wat levert de challenge je op?

“Ik ben wat bewuster gaan kijken naar wat dingen met MIJ doen. Wat mij uiteindelijk helpt. En daarnaast; ook zelfliefde hebben; het gaat met vallen en opstaan. En ook dat is goed.”
“Mooie aanvulling op mijn 1:1 coaching bij jou. Zit goed in elkaar en heel makkelijk te gebruiken”
“Ik vond de kind foto opdrachten heel nuttig en was voor mij nieuw!”
“Deze vorm van coaching is nieuw voor mij, en heb ik als heel nuttig en fijn ervaren.”
“Wat ik heel fijn vind, is dat je zelf kunt inplannen wanneer je je opdracht uitvoert. Daarnaast ben je elke dag kort bezig met je ontwikkeling waardoor je er echt helemaal in zit. Bij persoonlijke coaching kan er soms lange tijd tussen zitten waardoor de informatie etc afzwakt.”
“Het elke dag een moment bewust stilstaan hierbij en de korte maar heel nuttige informatie en de feedback die je krijgt."
“Ik was van te voren wat huiverig hoe ik er iedere dag tijd voor ging maken, maar dit was uiteindelijk erg goed te doen."
“Ik merkte dat ik actief werd aangezet tot nadenken en uitvoeren van ideeën. Ik werd hierdoor ook echt intrinsiek gemotiveerd en enthousiast gedurende het traject.”
“Ik heb de mini cursus als heel laagdrempelig, toegankelijk ervaren. En, een leuk prijsje, je krijgt veel voor weinig.”
vertrouwenspersoon bedrijf

Hoeveel kost de veertiendaagse challenge?

De prijs van de veertiendaagse challenge bedraagt € 99,00. Je krijgt een introductiekorting van maar liefst € 50,00, waardoor je tijdens de introductie zelf slechts € 49,00 betaalt!