logo website lg () ()

Online coaching

Persoonlijke groei dankzij de hulp van een online coach

Wie bij zijn of haar persoonlijke groei de hulp van een coach kan gebruiken, is bij mij aan het juiste adres. Individuele coaching hoeft echter niet in mijn praktijk in Hilvarenbeek plaats te vinden.

Je kunt bij mij namelijk een sessie in het kader van online trainingen en coaching inplannen die hetzelfde effect garanderen. Dankzij videobellen kun je reistijd en -kosten besparen en waar dan ook aan jezelf werken.

Tijdens je online traject focus ik als online coach naargelang jouw werkpunten op bijvoorbeeld:

coachingtraject volgen

Plan een gratis kennismakingsgesprek met een online coach in

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek met mij als online coach (telefonisch of d.m.v. videobellen) stel ik samen met jou vast wat jouw waarden zijn, wat je drijft en hoe ik jouw geluk en persoonlijke groei kan bevorderen.

Daarna kan ik met jouw goedkeuring in mijn praktijk of live coaching via een online meeting opstarten. Die bestaat uit een combinatie van videobellen en tussentijdse ondersteuning via WhatsApp of e-mail. Een strippenkaart maakt het mogelijk om je online coachtijd in tijdsblokken van 10 à 60 minuten op te delen.

Coachingsessies voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Vooraf weet ik niet exact welke problemen er tijdens coachingsessies voor jouw persoonlijke ontwikkeling op de voorgrond zullen treden. Daarom hanteer ik een flexibele werkwijze. Je kunt altijd contact via WhatsApp of een sms met me opnemen om binnen de 24 uur livecoaching te laten doorgaan.

Zo krijg je de kans om je emoties in real time te verwerken en kun je meteen verder. Na afloop van mijn online coaching houdt mijn hulp niet abrupt op. Om te voorkomen dat je in oude patronen hervalt, blijf ik als online coach via e-mail trouw tot je dienst staan!

preventieve coaching op de werkvloer