Online Coaching

Wil jij de regie over je eigen leven terug? Met Online Coaching hebben we dynamisch en frequent online πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» πŸ“± πŸ“ž contact zodat je, "jouw nieuwe jij", snel en op de juiste manier eigen kan maken.

Conflictvermijdend

Herken je dit?

Je gaat het risico op een conflict uit de weg om de goede sfeer te behouden. Het “gedoe” is het je niet waard, waardoor je jouw mening, wens of gedachten aan de kant zet. Met online coaching kan ik je als online coach en ervaringsdeskundige leren hier makkelijker mee om te gaan, zodat jij bewust kiest welk conflict jij wel of niet uit de weg gaat. Wil je meer weten over conflictvermijdending? klik hier

De pleaser

Herken jij dit?

Je vindt het heel fijn om aardig en goed gevonden te worden door anderen.Β  Zou jij de pleaser in jou graag wat beter onder controle willen krijgen? Dan is e-coaching misschien iets voor jou! Als online coach en ervaringsdeskundige kan ik je helpen makkelijker met je please gedrag om te gaan, zodat jij meer rust, ontspanning en liefde gaat ervaren.

Wil je meer weten over de Pleaser, klik hier

Zelfvertrouwen vergroten

Herken jij dit?

Je bent streng voor jezelf. Je zelfbeeld is laag. Wat zullen anderen van je denken? Wanneer jij je zelfvertrouwen gaat vergroten, ga je zelf inzien dat jij meer dan okΓ© bent, zoals je bent. Middels online coaching kan ik je helpen je zelfvertrouwen te vergroten. Met e-coaching kan ik je als online coach en ervaringsdeskundige je nieuwe jij, snel eigen helpen maken. Lees hier mijn blog over laag zelfbeeld.

Narcisme in je relatie

Herken jij dit?

Vraag jij je wel eens af of je in een ongezonde relatie zit? Ontvang jij net zoveel (liefde, aandacht, respect, etc) dan dat je geeft? Met online coaching kunnen we dit samen ontdekken en daar een manier in vinden waarbij jij mag zijn wie jij bent. Met e-coaching kan ik je als online coach en ervaringsdeskundige je nieuwe jij, snel eigen helpen maken. Kenmerken van narcisme, lees hier verder.

Wil jij de regie over je eigen leven in handen krijgen?

Het is mogelijk, de bal ligt nu bij jou!

Wanneer jij het zat bent om eeuwig in dienst te zijn van anderen, wil ik je helpen dit vastzittende patroon te doorbreken.

Stel je je eens voor dat jij:

  • controle hebt over de pleaser in jou
  • “nee” kunt zeggen wanneer jij dat nodig vindt
  • je zelfverzekerd voelt, je mag er zijn
  • je grenzen duidelijk weet aan te geven
  • bepaalt of je een conflict aan gaat of bewust vermijdt
  • structuur en helderheid in je hoofd hebt
  • meer rust, ontspanning, energie en liefde ervaart
  • de rotonde durft te verlaten en stappen vooruit gaat maken

Kom uit je comfortzone en stap in de groeizone, wanneer jij niets verandert, verandert er niets.Β 

Ik heb de brug voor je gebouwd, mag ik jou veilig naar de overkant begeleiden? Met online coaching kan ik je als online coach, vanuit een voor jou vertrouwde omgeving hierbij helpen.

Hoe werk ik?

Als gediplomeerd coach en ervaringsdeskundige wil ik samen met jou dolgraag aan de slag om je zelfliefde te ontwikkelen, zodat jij het zelfvertrouwen hebt om de regie over jouw leven geheel in eigen hand te nemen.Β Samen gaan we (her)ontdekken wat jouw waarden en normen zijn, wat jouw voorkeuren zijn, wat jouw mening is en het belangrijkste: we gaan onderzoeken waar jouw geluk ligt!

We starten met een GRATIS kennismakingsgesprek (telefonisch of beeldbellen) van ongeveer een half uur. Mijn werkwijze in E-Coaching oftewel online coaching is een combinatie van online coaching sessies middels beeldbellen met daarnaast de nodige online ondersteuning (telefonisch/Whats-app of mail). DeΒ  online coach-tijd kun je middels een strippenkaart, in tijdsblokken van 10 tot 60 minuten besteden. Omdat er tussen 2 sessies mogelijk incidenten kunnen voorvallen, waarbij we de koe bij de hoorns moeten pakken, is het van belang dat we dynamisch schakelen. Je kunt me op ieder moment een bericht sturen via whatsapp/sms, binnen 24 uur hebben we dan online coach contact om jouw voorval meteen te bespreken. Op dat moment zit je nog hoog in je emotie van het voorval, als we zouden wachten tot de volgende afspraak, is deze emotie weer afgezwakt en minder effectief te behandelen. Met deze methode kunnen we het ijzer smeden wanneer het heet is. Na het traject bied ik je professionele persoonlijke online nazorg, om te voorkomen dat je terug valt in je oude patroon.

Ik help je een liefdevolle relatie met jezelf op te bouwen en zult daardoor een gelukkiger mens zijn, voor jezelf en zeker ook voor je naasten.Β 

Zelf hecht ik als coach/ online coach, veel waarde aan eerlijkheid, oprechtheid, puurheid en vertrouwen, dit verwacht ik ook van jou.

Waar werk ik?

Voor de persoonlijke online coaching sessies ben ik ingericht op videobellen, je kunt vanuit een voor jou vertrouwde omgeving, waar dan ook, je hulpvraag met me delen.

Om de dynamiek en de frequentie van onze online coach contacten te optimaliseren, stel ik jou in de gelegenheid om me op elk moment een bericht sturen te sturen via whatsapp/sms, binnen 24 uur hebben we dan telefonisch contact om jouw voorval spoedig te bespreken. We werken met een beltegoed welke je kunt inleveren voor bel blokken van 10, 20 of 30 minuten, een soort strippenkaart. Onze dynamische telefonische contacten voer ik vanuit mijn praktijk ruimte, ook kan het zijn dat ik “onderweg” ben, ik kan me bv heel goed focussen tijdens een wandeling in de natuur.Β 

Op deze manier hebben we dynamisch en frequent contact zodat we je, jouw nieuwe jij, snel en op de juiste manier eigen kunnen maken. De duur van onze telefonische gesprekken rond ik naar beneden af. Na het traject bied ik je professionele persoonlijke online nazorg, om te voorkomen dat je terug valt in je oude patroon, deze vindt middels e-mail plaats.

Ben je vastberaden om zo trots als een pauw op jezelf te zijn? Reserveer nu je plaats!

Een afspraak maken?

Neem gerust contact op