Online Coaching

Wil jij de regie over je eigen leven terug? Met Online Coaching volg je het coachingstraject middels videobellen. Ongeacht de afstand kunnen we zonder reistijd en reiskosten zeer effectief coachingsgesprekken voeren zodat je, "jouw nieuwe jij", op de juiste manier eigen kan maken.

Conflictvermijding in balans met online coaching

Herken je dit?

Je gaat het risico op een conflict uit de weg om de goede sfeer te behouden. Het “gedoe” is het je niet waard, waardoor je jouw mening, wens of gedachten aan de kant zet. Met online coaching kan ik je als online coach en ervaringsdeskundige leren hier makkelijker mee om te gaan, zodat jij bewust kiest welk conflict jij wel of niet uit de weg gaat.

Lees hoe je op een makkelijke manier conflictvermijding onder controle krijgt.

De pleaser in jou onder controle krijgen middels coaching op afstand

Herken jij dit?

Je vindt het heel fijn om aardig en goed gevonden te worden door anderen.  Zou jij de pleaser in jou graag wat beter onder controle willen krijgen? Dan is e-coaching misschien iets voor jou! Als online coach en ervaringsdeskundige kan ik je helpen makkelijker met je please gedrag om te gaan, zodat jij meer rust, ontspanning en liefde gaat ervaren.

 Herken jij je in de pleaser en zou je er meer controle over willen?

Zelfvertrouwen vergroten door E-coaching / videobellen

Herken jij dit?

Je bent streng voor jezelf. Je zelfbeeld is laag. Wat zullen anderen van je denken? Wanneer jij je zelfvertrouwen gaat vergroten, ga je zelf inzien dat jij meer dan oké bent, zoals je bent. Middels online coaching kan ik je helpen je zelfvertrouwen te vergroten. Met e-coaching kan ik je als online coach en ervaringsdeskundige je nieuwe jij, snel eigen helpen maken.

Lees meer over zelfvertrouwen opbouwen in mijn blog over laag zelfbeeld.

Narcisme in je relatie, speciale online coaching voor deze problematiek.

Herken jij dit?

Vraag jij je wel eens af of je in een ongezonde relatie zit? Is het geven en nemen van liefde, aandacht, respect, etc in balans? Heb je het gevoel dat je het nooit goed genoeg kunt doen, en dat jij altijd de schuld krijgt? Met online coaching kunnen we dit samen onderzoeken en daar een manier in vinden waarbij jij mag zijn wie jij bent.

Bij deze problematiek bied ik E-Coaching oftewel online coaching / videobellen aan, waarbij een combinatie van online coaching sessies middels beeldbellen met daarnaast de nodige online ondersteuning (telefonisch/Whats-app of mail) mogelijk is. De online coach-tijd kun je middels een strippenkaart, in tijdsblokken van 10 tot 60 minuten besteden. Omdat er tussen 2 sessies mogelijk incidenten kunnen voorvallen, waarbij we de koe bij de hoorns moeten pakken, is het van belang dat we dynamisch schakelen. Je kunt me op ieder moment een bericht sturen via whatsapp/sms, binnen 24 uur hebben we dan online coach contact om jouw voorval meteen te bespreken. Op dat moment zit je nog hoog in je emotie van het voorval, als we zouden wachten tot de volgende afspraak, is deze emotie weer afgezwakt en minder effectief te behandelen. Met deze methode kunnen we het ijzer smeden wanneer het heet is. Na het traject bied ik je professionele persoonlijke online nazorg, om te voorkomen dat je terug valt in je oude patroon.Met e-coaching kan ik je als online coach en ervaringsdeskundige je nieuwe jij, snel eigen helpen maken.

Dit zijn kenmerken van narcisme.

Wil jij de regie over je eigen leven in handen krijgen?

Het is mogelijk, de bal ligt nu bij jou!

Wanneer jij het zat bent om eeuwig in dienst te zijn van anderen, kan ik je helpen dit vastzittende patroon op een makkelijke manier te doorbreken.

Stel je je eens voor dat jij:

  • controle hebt over de pleaser in jou
  • “nee” kunt zeggen wanneer jij dat nodig vindt
  • je zelfverzekerd voelt, je mag er zijn
  • je grenzen duidelijk weet aan te geven
  • bepaalt of je een conflict aan gaat of bewust vermijdt
  • structuur en helderheid in je hoofd hebt
  • meer rust, ontspanning, energie en liefde ervaart
  • de rotonde durft te verlaten en stappen vooruit gaat maken

Kom uit je comfortzone en stap in de groeizone, wanneer jij niets verandert, verandert er niets. 

Ik heb de brug voor je gebouwd, mag ik jou veilig naar de overkant begeleiden? Met online coaching (videobellen) kan ik je als online coach, vanuit een voor jou vertrouwde omgeving hierbij helpen.

Hoe werkt online coaching bij PauwR Coaching?

Als gediplomeerd coach en ervaringsdeskundige wil ik samen met jou dolgraag aan de slag om jouw persoonlijke groei een boost t geven. Waardoor jij het zelfvertrouwen krijgt om de regie over jouw leven geheel in eigen hand te nemen. Samen gaan we onderzoeken wat jouw waarden zijn, wat jou nu eigenlijk drijft, we gaan die dingen waar jij energie van krijgt herontdekken, kortom: we gaan onderzoeken waar jouw geluk ligt!

We starten met een GRATIS kennismakingsgesprek (telefonisch of beeldbellen) van ongeveer een half uur. Met mijn werkwijze in E-Coaching oftewel online coaching / videobellen is een combinatie van online coaching sessies middels beeldbellen met daarnaast de nodige online ondersteuning (telefonisch/Whats-app of mail). De online coach-tijd kun je middels een strippenkaart, in tijdsblokken van 10 tot 60 minuten besteden. Omdat er tussen 2 sessies mogelijk incidenten kunnen voorvallen, waarbij we de koe bij de hoorns moeten pakken, is het van belang dat we dynamisch schakelen. Je kunt me op ieder moment een bericht sturen via whatsapp/sms, binnen 24 uur hebben we dan online coach contact om jouw voorval meteen te bespreken. Op dat moment zit je nog hoog in je emotie van het voorval, als we zouden wachten tot de volgende afspraak, is deze emotie weer afgezwakt en minder effectief te behandelen. Met deze methode kunnen we het ijzer smeden wanneer het heet is. Na het traject bied ik je professionele persoonlijke online nazorg, om te voorkomen dat je terug valt in je oude patroon.

Ik help je een liefdevolle relatie met jezelf op te bouwen en zult daardoor een gelukkiger mens zijn, voor jezelf en zeker ook voor je naasten. 

Zelf hecht ik als coach/ online coach, veel waarde aan eerlijkheid, oprechtheid, puurheid en vertrouwen, dit verwacht ik ook van jou.

Waar werk ik?

Voor de persoonlijke online coaching sessies ben ik ingericht op videobellen, je kunt vanuit een voor jou vertrouwde omgeving, waar dan ook, je hulpvraag met me delen.

Om de dynamiek en de frequentie van onze online coach contacten te optimaliseren, stel ik jou in de gelegenheid om me op elk moment een bericht sturen te sturen via whatsapp/sms, binnen 24 uur hebben we dan telefonisch contact om jouw voorval spoedig te bespreken. We werken met een beltegoed welke je kunt inleveren voor bel blokken van 10, 20 of 30 minuten, een soort strippenkaart. Onze dynamische telefonische contacten voer ik vanuit mijn praktijk ruimte, ook kan het zijn dat ik “onderweg” ben, ik kan me bv heel goed focussen tijdens een wandeling in de natuur. 

Op deze manier hebben we dynamisch en frequent contact zodat we je, jouw nieuwe jij, snel en op de juiste manier eigen kunnen maken. De duur van onze telefonische gesprekken rond ik naar beneden af. Na het traject bied ik je professionele persoonlijke online nazorg, om te voorkomen dat je terug valt in je oude patroon, deze vindt middels e-mail plaats.

Ben je vastberaden om zo trots als een pauw op jezelf te zijn? Reserveer nu je plaats!

Een afspraak maken?

Neem gerust contact op