E-Coaching

Wil jij de regie over je eigen leven terug? Met E-Coaching hebben we dynamisch en frequent online 👩🏻‍💻 📱 📞 contact zodat je, "jouw nieuwe jij", snel en op de juiste manier eigen kan maken.

 • Ben je een pleaser?
 • Laat jij bepaalde mensen makkelijk over jouw grenzen heen gaan?
 • Ben je conflict vermijdend omdat jij het idee hebt dat jouw mening er niet toe doet?
 • Cijfer je jezelf weg omdat je loyaliteit naar de ander belangrijker vindt?
 • Ben je vergevingsgezind?

*verhalen welke ik gebruik op mijn website, zijn voorbeelden van o.a. mijn coachees en stages tijdens mijn studie 

Conflict vermijdend

Herken je dit?

Jaarlijks gaan jullie met het gezin op wintersport. De vakantie waar jullie allemaal enorm naar uitkijken. Je man wil, vanwege de drukte op de wegen, een paar dagen eerder vertrekken. De kinderen moeten dus op school worden ziek gemeld, omdat ze om deze reden geen verlof krijgen. Jij vindt dit helemaal geen goed idee. Jij houd je altijd graag aan regels, en al helemaal als de kinderen erbij betrokken zijn. Bovendien vind je het niet nodig om een voorkeursbehandeling af te dwingen. Kortom, een jaarlijkse terugkerende discussie die je, zoals andere discussies met hem, nooit wint, zijn wil is immers wet. Je geeft je gewonnen, want hoe verschrikkelijk zou de gehele reis verlopen als je bij Venlo al in een file (ook al is het maar 1 km) zouden staan? Je gaat het risico op een conflict uit de weg, sterker nog, jij bent uiteindelijk ook nog degene die de kinderen gaat ziek melden.

Pleasen

Herken jij dit?

Veel liever doe jij alleen de afwas, dan dat je de ander vraagt te helpen. Terwijl jullie alle twee een zware werkdag achter de rug hebben. Laat hem maar even tot rust komen op de bank, dan breng jij zometeen een kopje thee als je klaar bent in de keuken. Terwijl jij de suiker in zijn theekopje doet vraagt hij aan je, tijdens het zappen, of je de verwarming eigenlijk wel hebt aangezet, en voordat je het beseft sta jij aan de thermostaat knop te draaien terwijl hij het programma dat jullie gaan kijken uitkiest.

 

Vergevingsgezind

Herken jij dit?

Wanneer je partner laaiend op je is omdat hij zijn autosleutels kwijt is, laat je alles uit je handen vallen, om hem te helpen zoeken. Des te sneller is deze storm weer overgewaaid. “Jij hebt overal een puinhoop van gemaakt”, en “door jouw slordige manier van huishouden kan hij immers zijn sleutels niet vinden”. Opeens hoor je de voordeur dichtklappen, hij is weg, ontzettend boos, maar heeft zijn sleutels blijkbaar gevonden. Heel de dag heb jij last van dit voorval. Als uiteindelijk blijkt dat de sleutels in zijn jaszak zaten, verwacht je zelfs nog geen excuses van zijn uitlatingen. Wanneer hij ‘s avonds fluitend binnenkomt, kom jij er ook zeker niet meer op terug, je wil deze fijne sfeer tenslotte niet verpesten.

Wil jij de regie over je eigen leven in handen krijgen?

Het is mogelijk, de bal ligt nu bij jou!

Wanneer jij het zat bent om eeuwig in dienst te zijn van anderen, wil ik je helpen dit vastzittende patroon te doorbreken.

Stel je je eens voor dat jij:

 • controle hebt over de pleaser in jou
 • “nee” kunt zeggen wanneer jij dat nodig vindt
 • je zelfverzekerd voelt, je mag er zijn
 • je grenzen duidelijk weet aan te geven
 • bepaalt of je een conflict aan gaat of bewust vermijdt
 • je energieker voelt
 • structuur en helderheid in je hoofd hebt
 • meer rust, ontspanning en liefde ervaart
 • de rotonde durft te verlaten en stappen vooruit gaat maken

Kom uit je comfortzone en stap in de groeizone. 

Ik heb de brug voor je gebouwd, mag ik jou veilig naar de overkant begeleiden? 

Hoe werk ik?

Als gediplomeerd coach en ervaringsdeskundige wil ik samen met jou dolgraag aan de slag om je zelfliefde te ontwikkelen, zodat jij het zelfvertrouwen hebt om de regie over jouw leven geheel in eigen hand te nemen. Samen gaan we (her)ontdekken wat jouw waarden en normen zijn, wat jouw voorkeuren zijn, wat jouw mening is en het belangrijkste: we gaan onderzoeken waar jouw geluk ligt!

We starten met een GRATIS kennismakingsgesprek (telefonisch of beeldbellen) van ongeveer een half uur. Mijn werkwijze in E-Coaching is een combinatie van online coaching sessies middels beeldbellen met daarnaast de nodige online ondersteuning (telefonisch/Whats-app of mail). De coach-tijd kun je middels een strippenkaart, in tijdsblokken van 10 tot 60 minuten besteden. Omdat er tussen 2 sessies mogelijk incidenten kunnen voorvallen, waarbij we de koe bij de hoorns moeten pakken, is het van belang dat we dynamisch schakelen. Je kunt me op ieder moment een bericht sturen via whatsapp/sms, binnen 24 uur hebben we dan online contact om jouw voorval meteen te bespreken. Op dat moment zit je nog hoog in je emotie van het voorval, als we zouden wachten tot de volgende afspraak, is deze emotie weer afgezwakt en minder effectief te behandelen. Met deze methode kunnen we het ijzer smeden wanneer het heet is. Na het traject bied ik je professionele persoonlijke nazorg, om te voorkomen dat je terug valt in je oude patroon.

Ik help je een liefdevolle relatie met jezelf op te bouwen en zult daardoor een gelukkiger mens zijn, voor jezelf en zeker ook voor je naasten. 

Zelf hecht ik als coach/ E-coach, veel waarde aan eerlijkheid, oprechtheid, puurheid en vertrouwen, dit verwacht ik ook van jou.

Waar werk ik?

Voor de persoonlijke E-coaching sessies ben ik ingericht op videobellen, je kunt vanuit jouw vertrouwde omgeving, waar dan ook, je hulpvraag met me delen.

Om de dynamiek en de frequentie van onze contacten te optimaliseren, stel ik jou in de gelegenheid om me op elk moment een bericht sturen te sturen via whatsapp/sms, binnen 24 uur hebben we dan telefonisch contact om jouw voorval spoedig te bespreken. We werken met een beltegoed welke je kunt inleveren voor bel blokken van 10, 20 of 30 minuten. Onze dynamische telefonische contacten voer ik vanuit mijn praktijk ruimte, ook kan het zijn dat ik “onderweg” ben, ik kan me bv heel goed focussen tijdens een wandeling in de natuur. 

Op deze manier hebben we dynamisch en frequent contact zodat we je, jouw nieuwe jij, snel en op de juiste manier eigen kunnen maken. De duur van onze telefonische gesprekken rond ik naar beneden af. Na het traject bied ik je professionele persoonlijke nazorg, om te voorkomen dat je terug valt in je oude patroon, deze vindt middels e-mail plaats.

Ben je vastberaden om zo trots als een pauw op jezelf te zijn? 

Een afspraak maken?

Neem gerust contact op

  [cf7sr-simple-recaptcha]