Trajecten

laag zelfbeeld verbeteren

Persoonlijke groei dankzij de hulp van een online coach

Wie bij zijn of haar persoonlijke groei de hulp van een coach kan gebruiken, is bij mij aan het juiste adres. Individuele coaching hoeft echter niet in mijn praktijk in Hilvarenbeek plaats te vinden.

Je kunt bij mij namelijk een sessie in het kader van online trainingen en coaching inplannen die hetzelfde effect garanderen. Dankzij videobellen kun je reistijd en -kosten besparen en waar dan ook aan jezelf werken.

Tijdens je online traject focus ik als online coach naargelang jouw werkpunten op bijvoorbeeld:

“Ik ben wat bewuster gaan kijken naar wat dingen met MIJ doen. Wat mij uiteindelijk helpt. En daarnaast; ook zelfliefde hebben; het gaat met vallen en opstaan. En ook dat is goed.”
“Mooie aanvulling op mijn 1:1 coaching bij jou. Zit goed in elkaar en heel makkelijk te gebruiken”
“Ik vond de kind foto opdrachten heel nuttig en was voor mij nieuw!”
“Deze vorm van coaching is nieuw voor mij, en heb ik als heel nuttig en fijn ervaren.”
“Wat ik heel fijn vind, is dat je zelf kunt inplannen wanneer je je opdracht uitvoert. Daarnaast ben je elke dag kort bezig met je ontwikkeling waardoor je er echt helemaal in zit. Bij persoonlijke coaching kan er soms lange tijd tussen zitten waardoor de informatie etc afzwakt.”
“Het elke dag een moment bewust stilstaan hierbij en de korte maar heel nuttige informatie en de feedback die je krijgt."
“Ik was van te voren wat huiverig hoe ik er iedere dag tijd voor ging maken, maar dit was uiteindelijk erg goed te doen."
“Ik merkte dat ik actief werd aangezet tot nadenken en uitvoeren van ideeën. Ik werd hierdoor ook echt intrinsiek gemotiveerd en enthousiast gedurende het traject.”
“Ik heb de mini cursus als heel laagdrempelig, toegankelijk ervaren. En, een leuk prijsje, je krijgt veel voor weinig.”

Plan een gratis kennismakingsgesprek met een online coach in

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek met mij als online coach (telefonisch of d.m.v. videobellen) stel ik samen met jou vast wat jouw waarden zijn, wat je drijft en hoe ik jouw geluk en persoonlijke groei kan bevorderen.

Daarna kan ik met jouw goedkeuring in mijn praktijk of live coaching via een online meeting opstarten. Die bestaat uit een combinatie van videobellen en tussentijdse ondersteuning via WhatsApp of e-mail.

Een strippenkaart maakt het mogelijk om je online coachtijd in tijdsblokken van 10 à 60 minuten op te delen.

preventieve coaching op de werkvloer
Fit,Young,Determined,Man,Climbing,To,Top,Of,Mountain.

Coachingsessies voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Vooraf weet ik niet exact welke problemen er tijdens coachingsessies voor jouw persoonlijke ontwikkeling op de voorgrond zullen treden. Daarom hanteer ik een flexibele werkwijze. Je kunt altijd contact via WhatsApp of een sms met me opnemen om binnen de 24 uur livecoaching te laten doorgaan.

Zo krijg je de kans om je emoties in real time te verwerken en kun je meteen verder. Na afloop van mijn online coaching houdt mijn hulp niet abrupt op. Om te voorkomen dat je in oude patronen hervalt, blijf ik als online coach via e-mail trouw tot je dienst staan!