Coaching

Samen (her)ontdekken waar jouw grenzen liggen, wat jouw waarden, normen en je kwaliteiten zijn.

Moeite met nee zeggen

Herken je dit?

Uit loyaliteit zeg je snel “ja” op de vraag of jij iets voor de ander wilt doen. Dit kan ten koste van jezelf gaan, wanneer je ja zegt tegen een ander, zeg je namelijk nee tegen jezelf. Loop jij hier tegen aan en wil je individuele coaching om hier makkelijker mee om te gaan?  Als live coach Tilburg en omgeving heet ik je van harte welkom in mijn praktijk in Hilvarenbeek. Lees meer over nee leren zeggen in mijn blog: “zeg ja tegen nee zeggen!”

Zelfvertrouwen vergroten

Herken je dit?

Je bent streng voor jezelf, de lat leg je hoog, en bent snel ernstig in jezelf teleurgesteld. Jouw overtuiging is dat anderen veel en vaak negatief over je praten en denken. Als mindset coach, kan ik je met individuele coaching, (NLP) technieken leren en nieuwe inzichten aanreiken. Als live coach Tilburg en omgeving heet ik je van harte welkom in mijn praktijk in Hilvarenbeek. Lees meer over zelfvertrouwen vergroten in mijn blog: “Herken jij jouw laag zelfbeeld?”

Staat jouw persoonlijke ontwikkeling stil?

Herken je dit?

Vraag jezelf eens af waar jij staat op je pad. Ga je nog steeds vooruit, of slurpt het dagelijkse leven je geheel leeg zodat er geen vooruitgang meer in zit? Met individuele coaching gaan we samen onderzoeken waar we jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen laten groeien en bloeien. Als live coach Tilburg en omgeving heet ik je van harte welkom in mijn praktijk in Hilvarenbeek. Nieuwsgierig naar jouw kernkwaliteiten? Reserveer hier een PauwR focus-sessie, kernkwaliteiten onderzoek, van € 99,95 nu voor € 49,95!

Moeite met grenzen aangeven

Herken je dit?

Als jij jezelf afvraagt waar jouw grenzen liggen, moet je serieus hard nadenken, je weet het eigenlijk niet. Jij bent tenslotte die alleskunner, de liefste moeder, de zorgzame partner, de collega waar je altijd op kunt rekenen, de ideale (schoon)dochter, de vriendin met het luisterend oor, het sociale dier dat alle contacten warm wil houden, etc, etc. Wil jij dit anders, en kun je daarbij de hulp met individuele coaching gebruiken? Als live coach Tilburg en omstreken heet ik  je van harte welkom in mijn praktijk in Hilvarenbeek voor een PauwR coach traject dat bij jou past.  Lees hier meer over grenzen aangeven

Verlang je naar meer ontspanning, zelfvertrouwen en plezier?

Ik kan je helpen dit te vinden!

Geen excuses of redenen meer om jouw moment nu niet te pakken, het is tijd dat je aan jezelf gaat werken.

Stel je je eens voor dat jij:

 • controle hebt over de pleaser in jou
 • makkelijker “nee” kunt zeggen wanneer jij dat nodig vindt
 • je zelfverzekerd voelt, je mag er zijn
 • je grenzen duidelijk weet aan te geven
 • jouw mening durft te geven
 • bepaalt of je een conflict aan gaat of het bewust vermijdt
 • structuur en helderheid in je hoofd hebt
 • meer rust, ontspanning, energie en liefde ervaart
 • de rotonde durft te verlaten en stappen vooruit gaat maken

Het is mogelijk, en veel eenvoudiger dan dat je misschien altijd hebt gedacht! Jij bent het meer dan waard om nu eens echt voor jezelf te kiezen en in jezelf te investeren. Ik wil je vragen om met me op reis te gaan, ik beloof je dat het een reis gaat worden welke je nooit meer gaat vergeten. Zoals alle vakanties kost ook deze reis je tijd en geld, je zult zien, al je eerdere vakanties zullen bij deze reis verbleken.

Hoe werk ik?

Als gediplomeerd live coach en ervaringsdeskundige ga ik samen met jou aan de slag met jouw coach vraag. Samen gaan we (her)ontdekken waar jouw grenzen liggen, wat jouw waarden, normen en je kwaliteiten zijn en we gaan onderzoeken waar jouw geluk ligt. Ik help je een liefdevolle relatie met jezelf op te bouwen en je zult daardoor een gelukkiger mens zijn, voor jezelf en zeker ook voor je naasten. Na het PauwR coachingstraject bied ik je professionele persoonlijke nazorg, om te voorkomen dat je terug valt in je oude patroon.

Zelf hecht ik als coach, veel waarde aan eerlijkheid, oprechtheid, puurheid en vertrouwen, dit verwacht ik ook van jou.

Waar werk ik?

Als live coach Tilburg en omstreken, ontvang ik je voor de individuele coach sessies graag in mijn praktijk in Hilvarenbeek. Tot de mogelijkheden behoren ook locaties in Breda, ’s Hertogenbosch, Waalwijk en Eindhoven hierbij wordt de huurprijs (gemiddeld 15,-/uur) en reiskosten aan je doorbelast. Daarnaast ben ik ook ingericht op videobellen, deze manier van online coaching is, behalve veilig in de Corona tijd, ook zeer efficiënt en zeer effectief, heb ik ervaren. Een prettige bijkomstigheid is dat jij vanuit een voor jou comfortabele en veilige omgeving gecoacht kan worden. Uiteraard is een combinatie van live coaching en online coaching ook mogelijk. Na het traject bied ik je professionele persoonlijke nazorg, om te voorkomen dat je terug valt in je oude patroon, deze nazorg verzorg ik middels e-mail.

Ben je vastberaden om zo trots als een pauw op jezelf te zijn? Reserveer nu je plaats!

Een afspraak maken?

Neem gerust contact op

  [cf7sr-simple-recaptcha]