Coaching

Persoonlijk ontwikkelen door samen te onderzoeken wat jij in je mars hebt, wat jouw waarden zijn, wat jou drijft, waar jij gelukkig van wordt en waar jouw grenzen liggen.

Moeite met nee zeggen, leer met coaching makkelijker nee zeggen.

Herken je dit?

Uit loyaliteit zeg je snel “ja” op de vraag of jij iets voor de ander wilt doen. Dit kan ten koste van jezelf gaan, wanneer je ja zegt tegen een ander, zeg je namelijk nee tegen jezelf. Loop jij hier tegen aan en wil je individuele coaching om hier makkelijker mee om te gaan?  Als live coach Tilburg en omgeving heet ik je van harte welkom in mijn praktijk in Hilvarenbeek. Lees meer over nee leren zeggen in mijn blog: “zeg ja tegen nee zeggen!”

Zelfvertrouwen vergroten door je persoonlijk te ontwikkelen met coaching

Herken je dit?

Je bent streng voor jezelf, de lat leg je hoog, en bent snel ernstig in jezelf teleurgesteld. Jouw overtuiging is dat anderen veel en vaak negatief over je praten en denken. Als mindset coach, kan ik je met individuele coaching, (NLP) technieken leren en nieuwe inzichten aanreiken. Door bewust te worden van je onbewuste patronen kun je deze doorbreken, waardoor jij een makkelijker leven kan leven. Als live coach Tilburg en omgeving heet ik je van harte welkom in mijn praktijk in Hilvarenbeek. Lees meer over zelfvertrouwen vergroten in mijn blog: “Herken jij jouw laag zelfbeeld?”

Staat jouw persoonlijke ontwikkeling stil? Met coaching krijgt je persoonlijke groei een boost!

Herken je dit?

Vraag jezelf eens af waar jij staat op je pad. Ga je nog steeds vooruit, of slurpt het dagelijkse leven je geheel leeg zodat er geen vooruitgang meer in zit?

Persoonlijke ontwikkeling is de manier waarop je aan je eigen vaardigheden werkt. Door je bewust te worden van alles wat je in je mars hebt en aan de slag te gaan om dit te verbeteren, wordt je hierin steeds succesvoller en je blijft leren en ontwikkelen. 

Het mooie is, dat wanneer je meer doet van de dingen waar jij (vaak onbewust) heel goed in bent, zul je merken dat het bijna als vanzelf gaat en dat je er ook nog eens energie van krijgt. 

Zo bereik je op een fijne manier je gestelde doelen en tegelijkertijd werk je aan je zelfvertrouwen. 

Dit kunnen vaardigheden of eigenschappen zijn voor je privésituatie of voor op de werkvloer. Met individuele coaching gaan we samen onderzoeken waar we jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen laten groeien en bloeien. Als live coach Tilburg en omgeving heet ik je van harte welkom in mijn praktijk in Hilvarenbeek. Nieuwsgierig naar jouw kernkwaliteiten? Reserveer hier een PauwR focus-sessie, kernkwaliteiten onderzoek, van € 99,95 nu voor € 49,95!

Makkelijker grenzen aangeven, kun je leren met coaching

Herken je dit?

Als jij jezelf afvraagt waar jouw grenzen liggen, moet je serieus hard nadenken, je weet het eigenlijk niet. Jij bent tenslotte die alleskunner, de liefste moeder, de zorgzame partner, de collega waar je altijd op kunt rekenen, de ideale (schoon)dochter, de vriendin met het luisterend oor, het sociale dier dat alle contacten warm wil houden, etc, etc. Wil jij dit anders, wil jij jezelf beter leren kennen en kun je daarbij de hulp met individuele coaching gebruiken? Als live coach Tilburg en omstreken heet ik  je van harte welkom in mijn praktijk in Hilvarenbeek voor een PauwR coach traject dat bij jou past.  Lees hier meer over grenzen aangeven

Verlang je naar meer ontspanning, zelfvertrouwen en plezier?

Tijdens een coachingstraject kan ik je helpen dit te vinden!

Geen excuses of redenen meer om jouw moment nu niet te pakken, het is tijd dat je aan jezelf gaat werken.

Stel je je eens voor dat jij:

 • jezelf en de ander beter leert begrijpen
 • effectiever en duidelijker leert communiceren
 • controle hebt over de pleaser in jou
 • makkelijker “nee” kunt zeggen wanneer jij dat nodig vindt
 • je zelfverzekerd voelt, je vertrouwt jezelf
 • je grenzen duidelijk weet aan te geven
 • jouw mening durft te geven
 • bepaalt of je een conflict aangaat of het bewust vermijdt
 • structuur, helderheid en rust in je hoofd hebt
 • meer ontspanning, energie, geluk en liefde ervaart
 • de rotonde, waar je al zolang op vast zit, durft te verlaten en stappen vooruit gaat maken

Het is mogelijk, en veel eenvoudiger dan dat je misschien altijd hebt gedacht! Jij bent het meer dan waard om nu eens echt voor jezelf te kiezen en in jezelf te investeren. Ik wil je vragen om met me op reis te gaan, ik beloof je dat het een reis gaat worden welke je nooit meer gaat vergeten. Zoals alle vakanties kost ook deze reis je tijd en geld, je zult zien, al je eerdere vakanties zullen bij deze reis verbleken.

Hoe werk ik als coach?

Als gediplomeerd live coach, NLP achtergrond, trainer en ervaringsdeskundige ga ik samen met jou aan de slag met jouw coach vraag. Samen gaan we onderzoeken wat jouw waarden zijn, welke dingen jou drijven, precies die dingen ontdekken waar jij energie van krijgt. Je gaat jezelf beter leren kennen waardoor jij meer zelfvertrouwen krijgt en duidelijker jouw grenzen weet aan te geven. We gaan onderzoeken waar jouw geluk ligt. Ik help je een liefdevolle relatie met jezelf op te bouwen en je zult daardoor een gelukkiger mens zijn, voor jezelf en zeker ook voor je naasten. Na het PauwR coachingstraject bied ik je professionele persoonlijke nazorg, om te voorkomen dat je terug valt in je oude patroon.

Zelf hecht ik als coach, veel waarde aan eerlijkheid, oprechtheid, puurheid en vertrouwen, dit verwacht ik ook van jou.

Waar werk ik als coach?

Als live coach Tilburg en omstreken, ontvang ik je voor de individuele coach sessies graag in mijn praktijk in Hilvarenbeek. Tot de mogelijkheden behoren ook locaties in o.a. Tilburg, Breda, ’s Hertogenbosch, Valkenswaard, Helmond en Eindhoven. Bij deze locaties wordt de huurprijs (gemiddeld 15,-/uur) en reiskosten aan je doorbelast. Daarnaast ben ik ook ingericht op videobellen, deze manier van online coaching is, behalve de besparing van reistijd en reiskosten, is deze manier van coaching ook zeer efficiënt en zeer effectief, hoor ik terug van mijn cliënten. Een prettige bijkomstigheid is dat jij vanuit een voor jou comfortabele en veilige omgeving gecoacht kan worden. Uiteraard is een combinatie van live coaching en online coaching ook mogelijk. Na het traject bied ik je professionele persoonlijke nazorg, om te voorkomen dat je terug valt in je oude patroon, deze nazorg verzorg ik middels e-mail.

Wil je een training bij me volgen omtrent persoonlijke groei, misschien met meerdere personen? Neem vrijblijvend contact met me op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Ben je vastberaden om zo trots als een pauw op jezelf te zijn? Reserveer nu je plaats!

Een afspraak maken?

Neem gerust contact op